Wachtwoord Vernieuwen

Faciliteiten

september 29, 2021 door GetDigital

Huisjes

Alle huisjes hebben een privé terras met uitzicht over de weilanden en hebben toegang tot de boomgaard.  Elk huisje heeft een eigen badkamer, 1 of meer slaapkamers, een ingerichte keuken met koelkast, koffiezetapparaat. Er is een tv, vaatwasmachine en de bedden hebben dekbedden.

Oppas

Onze dochter (14) past graag op uw kinderen. Mail of bel ons om te bespreken of dat past in uw situatie.

Entertainment

We hebben geen disco, bingo, animatieteam of chloorzwembad. Sterker nog als je dat zoekt is het misschien verstandiger om elders te boeken.

We hebben wel een mooie boomgaard, en in de zomer is er vaak een kampvuur. Er zijn volop spelletjes en boeken aanwezig.   Bij mooi weer wordt er vaak gezwommen in de Schie die voor de deur stroomt, maar dat is officieel niet toegestaan. In de buurt zijn verschillende leuke dingen te doen;

Gezamenlijk eten

We vinden het gezellig om elke zondag gezamenlijk te eten, we serveren dan o.a. groenten uit de moestuin. We koken meestal een vegetarische- en vleesvariant van het menu. In de zomermaanden is er vaker een kampvuur op het terrein.

Kanoën

Bij camping Delflandhoeve (< 5 minuten fietsen) kun je kano’s huren om door de polders te varen.

Open koelkast

In de Deel staat een koelkast met drankjes en vrieskist met ijsjes, je kunt turven wat je daarvan gebruikt.  Als je iets vergeten bent kun je altijd vragen of wij het toevallig in huis hebben (tandpasta, muggenspul ed).

Open dagen

We doen regelmatig mee aan de open monumentendag, Gluren bij de buren, Struinen door de Tuinen of Midden Delflanddag.

Bereikbaarheid

Via de routeplanner kom je bij ons. Station Delft Campus is op 3 km afstand, het vliegveld ligt op 10 km afstand. Het dichtstbijzijnde busstation ligt op 100 meter afstand. Je kunt de auto bij ons parkeren. 

Betalen en huisregels

Betalen voor je verblijf doe je bij de reservering. Als je drankjes of bij ons gegeten hebt dan betaal je dat voor je vertrek. Je kunt cash of digitaal betalen. Als je boekt accepteer je onze huisregels en voorwaarden.  De belangrijkste huisregel is: geniet maar bederf de pret niet voor een ander. We doen regelmatig mee aan culturele festiviteiten maar we zijn geen feestlocatie. Je kunt ons dus niet afhuren voor een (jaarclub)feest oid. Hier vind je alle huisregels.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan in overleg.

Pas op

Houd er rekening mee dat er op en nabij het terrein water aanwezig is. Als je kleine kinderen hebt die nog niet (goed) kunnen zwemmen moet je daar dus extra goed opletten.  Uiteraard onderhouden we het terrein, maar er zijn altijd wel bramen en brandnetels te vinden. Dus tref daar je voorzorgsmaatregelen voor. Er kunnen ook muggen zijn dus neem anti muggenspul mee. Het terrein is niet goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Kinderbedje

Een kinderbedje hebben we op aanvraag beschikbaar.

Wifi

We hebben wifi maar die heeft geen topsnelheid.

Prive tuin en boomgaard

Buitenplaats de Zweth heeft ruim een hectare grond met appelbomen, perenbomen, walnotenbomen en pruimenbomen. In het najaar mag je plukken wat je op kan. Je kunt overal je hangmat ophangen of je boekje lezen. De huizen hebben ook een privé tuin.

Appartement

Het appartement ligt boven de Deel in de oude historische boerderij en heeft een eigen opgang. Het is een studio met eigen keuken, balkon en badkamer.  Soms verhuren we het inclusief 1 of 2 extra slaapkamers.

Safaritent

Je kunt een luxe safaritent huren. Een mini- appartementje in de buitenlucht met een lekker “echt” bed en een keukentje.

Boomhut

Er komen enkele boomhutten in de rand van de boomgaard.

Tentplaats

In de rand van de boomgaard is plaats voor een vijftal tenten. De plaatsen hebben elektriciteit. In de Deel kun je gebruik maken van de douche en de wc. Caravans, campers of busjes kunnen niet bij ons terecht. Als je wilt dat wij een tent voor je plaatsen, neem dan even contact op.