Wachtwoord Vernieuwen

Steden en dorpen

september 29, 2021 door GetDigital

Delft

Het historische centrum van Delft ligt op 15-20 minuten fietsen van buitenplaats de Zweth. De binnenstad staat bomvol historische gebouwen, karakteristieke kerken, mooie winkels en sprookjesachtige terrassen.  Meer informatie over het wereldberoemde Delfts blauwe aardewerk, de meester van het licht Johannes Vermeer of museum Prinsenhof vind je op www.delft.com.  

Rotterdam

Rotterdam is 20-30 minuten fietsen vanaf buitenplaats de Zweth. Lonely Planet zette havenstad Rotterdam in de top 10 van beste steden van de wereld. Ze noemt Rotterdam ‘ een schatkamer voor reizigers’. Rotterdam is de architectuur stad van Nederland en biedt bezoekers kunst, topkwaliteit restaurants, chique winkelen en een spannend nachtleven. Meer info via https://rotterdam.info/bezoekers-informatie/vvv-tourist-information/

Den Haag

Den Haag is een uur fietsen vanaf buitenplaats de Zweth. Vanaf Delft Campus kun je natuurlijk ook met de trein reizen. Den Haag is de regeringsstad aan zee. Beleef in deze stad een combinatie tussen het rijke culturele aanbod, culinair genieten en de natuur. Bekijk iconische meesterwerken in één van de vele musea, zoals het Kunstmuseum Den Haag en het Mauritshuis. Winkel in de historische binnenstad en geniet van het strand met zijn verse vis.